صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
حاشیه

برادرسرپرست باشگاه لیگی،داور دیدار این تیم شد!

برادر داور این دیدار یعنی محمد سیف الله پور سرپرستی بادران را برعهده دارد و مشخص نیست کمیته داوران چطور در چیدمان داوران برای هفته پایانی لیگ دسته اول این موضوع را لحاظ نکرده است!
کد خبر: ۶۸۹۳۸۰
| |
3531 بازدید
برادر سرپرست تیم فوتبال بادران، داور دیدار فردای این تیم در لیگ دسته اول ایران شد!

به گزارش تابناک ورزشی، تیمهای پارس جنوبی جم بوشهر و  بادران تهران دوشنبه از ساعت 17:00 در ورزشگاه  تختی جم با قضاوت پیروز سیف الله پور به مصاف یکدیگر خواهند رفت. این دیدار برای پارس جم چندان اهمیتی ندارد چرا که قبلا به لیگ برتر صعود کرده است.

نکته جالب اما در این دیدار این است که برادر داور این دیدار یعنی محمد سیف الله پور سرپرستی بادران را برعهده دارد و مشخص نیست کمیته داوران چطور در چیدمان داوران برای هفته پایانی لیگ دسته اول این موضوع را لحاظ نکرده است! 

این در حالی است که کمیته های مختلف فدراسیون بر تدابیر ویژه برای جلوگیری از هر گونه مسایل خارج از فوتبال در نتایج مسابقات تاکید کرده بودند.

برادرسرپرست باشگاه لیگی،داور دیدار این تیم شد!
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟