هلاکت 15 تروریست بوکوحرام در نیجریه
کد خبر: ۶۸۹۳۳۴
| | 2978 بازدید
ارتش نیجریه امروز (شنبه) از هلاکت پانزده تروریست بوکوحرام و زخمی شدن چند تروریست دیگر در ایالت «بورنو» در شمال شرق این کشور در عملیات ویژه ارتش خبر دادند.
به گزارش ایرنا به نقل از تارنمای 'آل آفریکا'، بر اساس اعلام ارتش نیجریه در این عملیات مقادیر زیادی سلاح و مهمات از مخفیگاه تروریست ها کشف و ضبط شد.
گروه های حقوق بشری می گویند که بوکوحرام تاکنون هزاران زن و دختربچه از جمله بیش از 200 دانش آموز دختر را در نیجریه ربوده است.
هرچند نیجریه طی ماه های اخیر٬ دستاوردهای مهمی در مبارزه با این گروه تروریستی داشته است، اما تحلیلگران معتقدند که به خاطر حمله های انتحاری گاه و بیگاه بوکوحرام، تهدید این گروه تروریستی-تکفیری همچنان به قوت خود باقی است.
بوکوحرام که حمله های خود را از سال 2009 در نیجریه آغاز کرد، اکنون دامنه فعالیت های تروریستی خود را به کشورهای همجوار نیز گسترش داده است.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟






