صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پیشروی کردهای سوریه در شهر الطبقه

نیروهای موسوم به سوریه دموکرات در ادامه عملیاتشان در سوریه کنترل چند محله در شهر الطبقه واقع در استان رقه را در دست گرفتند.
کد خبر: ۶۸۹۰۷۶
| |
2167 بازدید

نیروهای موسوم به سوریه دموکرات در ادامه عملیاتشان در سوریه کنترل چند محله در شهر الطبقه واقع در استان رقه را در دست گرفتند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری الجزیره، نیروهای سوریه دموکرات که تحت حمایت آمریکا هستند، در ادامه پیشروی خود در شهر الطبقه کنترل محله‌های الوهب و الاذاعه در شهر الطبقه در حومه رقه را در دست گرفتند.

نیروهای سوریه دموکرات در جریان این عملیات ۲۰ تروریست مسلح را از پای درآورده و ۱۰ تن را نیز از پای درآوردند.

نیروهای سوریه دموکرات اخیرا وارد بخش جنوب غربی شهر الطبقه شدند.

این نیروها اعلام کرده‌اند که در جبهه‌های غربی، شمال غربی و جنوبی شهر رقه پیشروی کرده‌اند.

طی درگیری‌های میان نیروهای کرد و داعش در شهر الطبقه، هزاران غیرنظامی مجبور به کوچ از روستاهای اطراف رقه شده‌اند.

عملیات آزادی شهر الطبقه ۲۲ مارس گذشته با عملیات هلی برن نیروهای آمریکایی به همراه نیروهای سوریه دموکراتیک در جنوب رود فرات آغاز شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟