صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تعطيلي چندكلاس درس دركشوربه دليل آنفلوآنزا

کد خبر: ۶۸۹۰۱
| |
11141 بازدید

رييس مركز مديريت بيماري‌هاي واگير وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با اشاره به افزايش موارد بروز آنفلوآنزا نوع «آ» طي هفته گذشته و با بيان اينكه طي هفته گذشته افزايش موارد ابتلا به اين بيماري بيشتر در ميان دانش‌آموزان بوده است، در رابطه با اقدامات پيش بيني شده براي جلوگيري از گسترش اين بيماري در مدارس، گفت: در پيشگيري از آنفلوآنزا«آ» ميان دانش‌آموزان، هدف تعطيل كردن مدرسه نيست. در صورتي كه تعداد موارد بيماري در يك كلاس از پانزده درصد كل كلاس بيشتر شود، با هماهنگي مديريت مدرسه و آموزش و پرورش نهايتا همان يك كلاس تعطيل مي‌شود.

دكتر محمد مهدي گويا در گفت‌وگو با ايسنا، با اشاره به تعطيلي دو - سه كلاس درس در سطح مدارس كشور به دليل افزايش شمار دانش‌آموزان مبتلا به آنفلوآنزا A در اين كلاس‌ها، در عين حال پراكندگي مربوط به گسترش اين بيماري در كشور را مربوط به چند استان خاص كشور دانست و گفت: پيش‌بيني مي‌شود كه طي هفته جاري تعداد استان‌هاي درگير آنفلوآنزا A بيشتر شود.

دكتر گويا در پايان با اشاره به اقدامات انجام شده به منظور كنترل آنفلوآنزاي پرندگان در فصل سرد سال بويژه در زمان اپيدمي آنفلوآنزا A در كشور، گفت: تقريبا حدود دو سال است كه آنفلوآنزاي پرندگان در همه جاي دنيا فروكش كرده و بيشتر كشورهاي جنوب شرقي آسيا و مصر درگير اين بيماري هستند. در مجموع حدود دو سال است كه در كل منطقه مديترانه شرقي هيچ موردي از آنفلوآنزاي پرندگان گزارش نشده است. البته نبايد با خوش بيني به اين مساله نگاه كرد. به اين منظور، عليرغم كاهش جدي موارد ابتلا به آنفلوآنزا پرندگان در كشور طي دو سال اخير، اين بيماري به دقت در كشور رصد مي‌شود.

گفتني است، يازرلو رييس آموزش و پرورش شهر تهران نيز پيش از اين با بيان اينكه هنوز موردي از ابتلا به اين بيماري در دانش‌آموزان تهران گزارش نشده است، گفته بود كه تاکنون سه مورد ابتلا به اين بيماري در ميان معلمان گزارش شده است كه پس از طي مراحل نقاهت، براي تدريس در مدارس خود حاضر خواهند شد.

وي در اين راستا، از تجهيز سرويس بهداشتي تمامي مدارس به صابون مايع پيش از آغاز سال تحصيلي خبر داد و تاكيد كرد كه اقدامات بهداشتي در مدارس در طول تابستان براي پيشگيري از ابتلاي دانش‌آموزان به بيماري انجام شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۱ - ۱۳۸۸/۰۷/۲۶
خيلي ها هنوز در مورد اين بيماري توجيه نشده اند. حتي دانش آموزان- نگذاريد اين مساله جون خيلي ها رو بگيره بايد مردم تفهيم بشن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۹ - ۱۳۸۸/۰۷/۲۶
اگر بچه وزیر محترم تو یکی از اون کلاسها بود حتما کل ناحیه تعطیل می شد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۲ - ۱۳۸۸/۰۷/۲۶
لطفا به سازمانهاي دولتي هم اخطاردهيد تا اين موضوع را جدي بگيرندوبه بيماران سرماخورده مرخصي اجباري بدهند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۸ - ۱۳۸۸/۰۷/۲۶
خوب چرا دستاشون رو نشستن؟!!
البته اگه آب و مایع دستشویی در مدارس پیدا بشه!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۴ - ۱۳۸۸/۰۷/۲۶
خالی بندان در جهان صنعتگرند . این خبر برای انهائیکه بچه مدرسه ای در مدارس دولتی ندارند شاید قابل قبول باشد . ولی برای ما مثل شوخی و جوک هستش .
ناشناس
|
-
|
۱۲:۰۳ - ۱۳۸۸/۰۷/۲۶
به نظر من اموزش و پرورش باید برنامه امادگی خواندن درس در منزل را همانند زمان جنگ اماده داشته باشد تا اگر خدای ناکرده اپیدمی شد بتواند بدون نگرانی مدیریت کند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۳ - ۱۳۸۸/۰۷/۲۶
پس اين واكسن آنفولانزاي نوع آ كي مياد تو بازار . نكنه حكم نوشداروي بعد مرگ سهراب رو پيدا كنه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۳ - ۱۳۸۸/۰۷/۲۶
فرزندم از 5شنبه گذشته به دليل سرماخوردگي به مدرسه نرفته و خيلي نگران درسهايش كه عقب افتاده هستم.عليرضا
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۵ - ۱۳۸۸/۰۷/۲۶
چطرمیگن 15 درصدازکلاس 29 نفره من 14 زنفرمریض بودن چنددرصدمیشه درضمن باتعطیلی چطورکتابهاراتموم کنیم؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟