کاندیداهای اصولگرا قواعد بازی را رعایت کنند
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خواستار رعایت قواعد بازی ازسوی اصولگرایان شد و گفت: انتظار داریم یکی از کاندیداهای اصولگرا به نفع دیگری کنار بکشد.
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۸ 26 April 2017
کد خبر: ۶۸۸۴۴۰
| ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۸ 26 April 2017
| علاءالدین بروجردی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت حضور حداکثری را اصل ثابت تمام انتخابات ها دانست و گفت: مجلس از برگزاری جلسات با کاندیداها استقبال می کند چرا که هرچه ایفای نقش دستگاه ها در حوزه انتخابات بیشتر شود، تشویقی برای حضور حداکثری مردم است.
نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: کاندیداها باید نقطه نظرات خود در فضایی آزاد مطرح کرده و با برطرف کردن ابهامات، از اصولی که به آن اعتقاد دارند دفاع کنند.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان در خصوص احتمال کنار کشیدن یکی از کاندیداهای اصولگرا به نفع دیگری خاطرنشان کرد: فرض بر کنار کشیدن یکی به نفع دیگری است و اگر غیر از این باشد اصولگرایان ضرر می کنند لذا انتظار این است که اصولگرایان طبق قواعد بازی جلو رفته و متعهد عمل کنند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.