صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هشدار چین درباره راه افتادن جنگ تجاری

کد خبر: ۶۸۷۸۵۰
| |
5091 بازدید
|
۱

روزنامه وابسته به دولت چین در سرمقاله‌ امروز (دوشنبه) خود نوشت: آمریکا با تحقیقاتش درباره واردات فولاد یک مناقشه تجاری میان آمریکا و شرکای تجاری مهمش بوجود خواهد آورد که احتمالا آنها را وادار به انجام اقدامات تلافی جویانه می‌کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، این مطلب شدیدترین پاسخ رسمی چین به اقدام دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در آغاز تحقیقات علیه چین و دیگر تولید کنندگان فولاد و اقدام آنها در واردات انبوه فولاد ارزان به آمریکا بوده است.

روزنامه چاینا دیلی نوشت: دولت آمریکا با تحقیقات غیرموجه درباره واردات فولاد به این کشور تحت پوشش حمایت از امنیت ملی ظاهرا متوسل به سیاست‌های یک جانبه برای حل مشکلات دوجانبه و چند جانبه شده است.

این نشریه هشدار داد: این تحقیقات می‌تواند اقداماتی را از سوی آمریکا برای مقابله با واردات از شرکای تجاری مهم آمریکا موجب شود که این بر مناقع این شرکا از جمله چین تاثیر خواهد گذاشت.

این نشریه نوشت: ‌اگر آمریکا دست به تدابیر محافظه کارانه تجاری و حمایت از اقتصاد داخلی بزند دیگر کشورها هم احتمالا اقدامات تلافی جویانه موجه علیه شرکت آمریکایی صاحب منفعت در حوزه‌هایی مثل مالی و تکنولوژی خواهند داشت که این مساله منجر به یک جنگ تجاری تلافی جویانه خواهد شد که به نفع هیچ کس نیست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۴
چين ايران را هم بيچاره و جوانان مارا بيكار كرده ترامپ حق داره
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار