تکذیب مطالب منتشر شده به نقل از همسر رئیسی

کد خبر: ۶۸۷۸۳۵
|
۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۴ 24 April 2017
|
3276 بازدید
مطالب منتشر شده به نقل از جمیله علم‌الهدی تکذیب شد
سایت سمعک نیوز با انتشار توضیحی بر روی خروجی خود درباره مصاحبه جمیله علم الهدی نوشت: متاسفانه مشخص شد که مصاحبه ای در کار نبوده و متن مذکور مخدوش و غیرقابل استناد است.
مطلب منتشر شده در قالب مصاحبه از خانم دکتر جمیله علم‌الهدی در سایتی به نام «سمعک‌نیوز»، مخدوش و غیرقابل استناد است و اساساً جمیله علم‌الهدی مصاحبه‌ای با این سایت نداشته است.

سایت سمعک نیوز با انتشار توضیحی بر روی خروجی در خصوص مطلب مزبور نوشت: در پی اعتراض ستاد حجت الاسلام والمسلمین رئیسی و پس از بررسی خبر متن منتشر شده در این سایت درباره مصاحبه خانم علم الهدی، متاسفانه مشخص شد که مصاحبه ای در کار نبوده و متن مذکور  مخدوش و غیرقابل استناد است.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت