صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رئیس شورای رقابت دولت دهم در رادیو فردا

کد خبر: ۶۸۷۲۹
| |
6838 بازدید

سایت حامی دولت " جهان " نوشت:

اخیرا رئیس شورای رقابت دولت دهم با رادیو فردا ارگان رسمی سازمان سیا گفت وگو کرده است که این موضوع مورد اعتراض بسیاری از اصولگرایان قرار گرفته است.

جمشید پژویان که مشاور اقتصادی دولت نهم و دهم در نقدی سازی یارانه ها و همچنین رئیس شورای رقابت در اجرای سیاست های کلی اصل 44 است با رادیو فردا در خصوص این شورا گفت وگو کرد.

از آنجائی که جهت گیری سیاسی رادیو فردا کاملا ضد نظام و کشور است گفت وگوی یک مقام ارشد دولتی با این رسانه کاملا سوال برانگیز است.

این در حالی است که پیش از این بسیاری از مقامات دولت اصلاحات پس از مصاحبه با رسانه های ضد انقلاب نظیر رادیو فردا مورد انتقاد و بازخواست شدید قرار می گرفتند.

انتظار می رود مدیران و مسئولین تازه وارد به دولت اصولگرا حداقل باید برخی روابط گذشته و آزاد خود را محدود کنند تا تلقی شعاری بودن برخی مباحث مطرح شده در این زمینه ایجاد نشود.

پژویان در این گفت و گو تاکید کرده است: اختیارات شورای رقابت اختیارات بالایی است و با جلوگیری از فضای انحصاری و ملغی کردن فعالیت‌های اقتصادی که به زیان عموم و مخدوش کردن بازار منتهی می‌شود می‌تواند مواردی را به اجرا بگذارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟