صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فدراسیون بسکتبال بی خیال سرمربی خارجی شد؟

کد خبر: ۶۸۷۰۹۸
| |
2487 بازدید
درک باوئرمن، شب سال نوی میلادی (12 دی 1395)،‌ بدون درگیر شدن با مشکل خاصی و بدون اعلام قبلی، ناگهان با یک تیم باشگاهی از آلمان به توافق رسید و طبق ادعای خودش با توجه به مفاد قراردادی که با فدراسیون بسکتبال ایران بسته بود، تیم ملی را ترک کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، حالا رئیس فدراسیون بسکتبال ایران گفت: هنوز در مورد استفاده از سرمربی خارجی در تیم ملی بسکتبال به اجماع نرسیده‌ایم.

فدراسیون بسکتبال اما پیگیر فسخ قرارداد یک طرفه او شد و شکایت رسمی خود را به فدراسیون جهانی بسکتبال ارائه کرد. محمود مشحون‌، رئیس فدراسیون بسکتبال ایران در این مورد به خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: شکایت خود را تسلیم فیبا کرده‌ایم و پیگیر آن هستیم. همانطور که می‌دانید رسیدگی به این طور مسائل،‌ زمان‌بر است و پروسه‌ای طولانی باید طی شود.

مشحون در مورد سرمربی آینده تیم ملی بسکتبال گفت: فعلاً منتظر هستیم تا مسابقات قهرمانی غرب آسیا به پایان برسد تا در مورد سرمربی آینده تیم ملی تصمیم گیری کنیم. هنوز درباره استفاده از سرمربی خارجی در تیم ملی به اجماع نرسیده‌ایم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟