صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مصوبه فدراسیون:کسرامتیازازتیم های بدهکار

کد خبر: ۶۸۶۷۸۴
| |
2672 بازدید
 فدراسیون فوتبال در نظر دارد برای ساماندهی مشکلات اقتصادی فوتبال کشور،‌ از سال آینده از باشگاه‌هایی که بدهی‌های خود را پرداخت نمی‌کنند امتیاز کسر کند!
 
به گزارش تابناک ورزشی،این تصمیمی است که چند ماه قبل در جلسه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال درباره آن بحث و تبادل نظر صورت گرفت و به تصویب رسید.  باشگاه‌ها مجبور شده اند برای اینکه بتوانند بازیکن جدید بگیرند،‌ درصدی از پول طلبکاران خود را پرداخت کنند.
 
این موضوع در سال آینده هم اجرایی خواهد شد و کمیته انضباطی،‌ کمیته استیناف و حتی کمیته اخلاق مجبور هستند پیگیری‌های لازم برای اجرایی شدن آرای خود را داشته باشند تا بازیکنان و مربیان ایرانی که طبق قوانین اجازه طرح شکایت در فیفا را ندارند،‌ بتوانند در ایران به حق و حقوق خود برسند.
 
اینکه فدراسیون تا چه میزان قدرت اجرایی کردن مصوبه پنهانی هیئت رئیسه را دارد،‌ سؤالی است که مرور زمان جواب آن را مشخص خواهد کرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟