حذف سکه از مبادلات اقتصادی کره جنوبی

کره جنوبی از امروز (پنجشنبه) طرحی را به مرحله اجرا گذاشته است که در صورت موفقیت آمیز بودن آن می تواند زمینه حذف سکه در مبادلات اقتصادی این کشور را فراهم سازد.
کد خبر: ۶۸۶۵۲۹
|
۳۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۵ 20 April 2017
|
2722 بازدید
کره جنوبی از امروز (پنجشنبه) طرحی را به مرحله اجرا گذاشته است که در صورت موفقیت آمیز بودن آن می تواند زمینه حذف سکه در مبادلات اقتصادی این کشور را فراهم سازد.

به گزارش ایرنا، تارنمای بانک مرکزی کره جنوبی که از چند روز پیش در خصوص اجرای این طرح اطلاع رسانی می کرد، یادآور شد که اجرای طرح مزبور از امروز به صورت آزمایشی آغاز شده است.

گزارش می افزاید: این طرح همچنین به مشتریان و خریداران امکان می دهد به جای دریافت بقیه پول های خود به صورت سکه، از فروشنده بخواهند این مبالغ را به کارت های ویژه ای که در همین رابطه طراحی شده واریز کند.

یونهاپ به نقل از بانک مرکزی کره جنوبی اعلام کرد که مبالغ واریز شده به داخل این کارتها توسط خریداران قابل برداشت است و آنان می توانند از مبالغ داخل آن برای خریدهای بعدی استفاده کنند.

بانک مرکزی کره جنوبی می گوید، چنانچه این طرح موفقیت آمیز باشد شهروندان کره ای دیگر نیازی به حمل پول خرد و سکه نخواهند داشت و این مساله زمینه حذف آن در معاملات روزمره را فراهم می سازد.

تارنمای بانک مرکزی کره جنوبی همچنین یکی دیگر از اهداف اجرای این طرح را آسایش و آرامش مردم هنگام خرید دانسته و یادآور شده است: حذف سکه از مبادلات روزانه باعث کاهش قابل توجه هزینه های این بانک هم می شود.

گفته شده که در حال حاضر این طرح آزمایشی با مشارکت چند فروشگاه بزرگ زنجیره‌ای کره جنوبی اجرایی شده که در صورت موفقیت آمیز بودن، به دیگر مراکز خرید و تجاری تعمیم داده خواهد شد.

بر اساس گزارش ها، کره جنوبی سال گذشته حدود 47 میلیون دلار را برای ضرب سکه های جدید هزینه کرده است که بانک مرکزی این کشور می گوید، اجرای این طرح و اقبال مردم از آن می تواند هزینه تولید سکه را به طرز قابل توجهی کاهش ‎دهد.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت