AFCوالریان قطرازپرسپولیس تقدیر کردند

کد خبر: ۶۸۶۰۴۲
| |
3910 بازدید
نماینده کنفدراسیون فوتبال آسیا و سرپرست تیم الریان در پیام‌های جداگانه خود از میزبانی باشگاه پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا تقدیر کردند.
 
به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس و بنابر اعلام مسوول بخش بین‌الملل باشگاه؛ «کا اون چونگ چول» که از سوی AFC نظارت بر بازی پرسپولیس – الریان را بر عهده داشت، در بازگشت به کشور در پیامی که برای وی ارسال کرد، ضمن تقدیر از میزبانی خوب باشگاه پرسپولیس، نوشت: «من به کشورم کره و زندگی عادی برگشته‌ام ولی دلم برای ایران تنگ شده است و امیدوارم دوباره شما را در ایران ببینم».
 
امیر علی حسینی همچنین اعلام کرد: سرپرست تیم فوتبال الریان نیز با ارسال پیامی از حسن نیت و میزبانی خوب باشگاه پرسپولیس تشکر کرد.
 
«مذکر» قبل از ترک تهران نیز گفته بود: همانطور که در جلسه مدیران و به صورت جداگانه به نماینده کنفدراسیون گفتم: باشگاه پرسپولیس کمال همکاری را با الریان داشته است و من از طرف باشگاه مراتب سپاس و قدردانی خودمان را اعلام می‌کنم.
AFCوالریان قطرازپرسپولیس تقدیر کردند 
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت