AFCوالریان قطرازپرسپولیس تقدیر کردند

کد خبر: ۶۸۶۰۴۲
| |
3938 بازدید

نماینده کنفدراسیون فوتبال آسیا و سرپرست تیم الریان در پیام‌های جداگانه خود از میزبانی باشگاه پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا تقدیر کردند.
 
به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس و بنابر اعلام مسوول بخش بین‌الملل باشگاه؛ «کا اون چونگ چول» که از سوی AFC نظارت بر بازی پرسپولیس – الریان را بر عهده داشت، در بازگشت به کشور در پیامی که برای وی ارسال کرد، ضمن تقدیر از میزبانی خوب باشگاه پرسپولیس، نوشت: «من به کشورم کره و زندگی عادی برگشته‌ام ولی دلم برای ایران تنگ شده است و امیدوارم دوباره شما را در ایران ببینم».
 
امیر علی حسینی همچنین اعلام کرد: سرپرست تیم فوتبال الریان نیز با ارسال پیامی از حسن نیت و میزبانی خوب باشگاه پرسپولیس تشکر کرد.
 

«مذکر» قبل از ترک تهران نیز گفته بود: همانطور که در جلسه مدیران و به صورت جداگانه به نماینده کنفدراسیون گفتم: باشگاه پرسپولیس کمال همکاری را با الریان داشته است و من از طرف باشگاه مراتب سپاس و قدردانی خودمان را اعلام می‌کنم.
AFCوالریان قطرازپرسپولیس تقدیر کردند 
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت