جان باختن یک کولبر به دلیل سقوط به دره

بخشدار اورامان گفت: یک کولبر اهل یکی از روستاهای منطقه اورامان از توابع شهرستان سروآباد استان کردستان در حین کولبری به دلیل سقوط به دره، جان خود را از دست داد.
کد خبر: ۶۸۵۸۱۲
| |
3327 بازدید
بخشدار اورامان گفت: یک کولبر اهل یکی از روستاهای منطقه اورامان از توابع شهرستان سروآباد استان کردستان در حین کولبری به دلیل سقوط به دره، جان خود را از دست داد.

صباح محمدی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: نظیر اداک 45 ساله اهل روستای ژیوار از توابع بخش اورامان که برای کولبری رفته بود، در حین بازگشت به علت سقوط به دره جان خود را از دست داد.

وی ادامه داد: این کولبر همراه دوستان خود در حین بازگشت در مسیر حوزه استحفاظی شهرستان پاوه نرسیده به ارتفاعات گه ناوه در منطقه اورامانات از راه اصلی منحرف شده و به دره سقوط می کند.

بخشدار اورامان اضافه کرد: جسد این کولبر توسط دوستان وی، امروز (دوشنبه) به شهر اورامان منتقل شد و توسط فوریت های پزشکی شهر اورامان به پزشکی قانونی مریوان منتقل گردید.
به گفته وی، این کولبر متاهل و دارای 2 فرزند است.

به گزارش ایرنا، روز جمعه هفته گذشته نیز یک کولبر اهل روستای بیساران از توابع بخش مرکزی شهرستان سروآباد که برای کولبری به منطقه گه ناوه در ارتفاعات اورامان رفته بود، به علت سرمای شدید هوا بیهوش شده و توسط جوانان شهر اورامان و نیروهای راهداری از مرگ نجات یافت.

شهرستان سروآباد با 2 بخش مرکزی و اورامان و 24 کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق در فاصله 90 کیلومتری از غرب سنندج مرکز استان کردستان واقع شده است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت