ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

توضیحات عزیزمحمدی از سهم باشگاه ها در بلیت فروشی

از کل درآمد بلیط فروشی ۵درصد سهم لیگ، ۵درصد سهم هیات فوتبال استان و ۱۰درصد سهم فدراسیون کم می شد و مابقی مبلغ ۷۰درصد به میزبان و ۳۰درصد به میهمان تعلق می گرفت.
کد خبر: ۶۸۵۶۶۰
| |
5807 بازدید

عزیز محمدی، نائب رئیس شورای مرکزی اتحادیه باشگاه های کشور درخصوص سهم باشگاه ها از درآمد بلیط فروشی توضیحاتی داد.


به گزارش تابناک ورزشی، عزیز محمدی در رادیو ورزش گفت: یکی از قوانین AFC و حرفه ای سازی این است که باشگاه ها خودشان بلیط فروشی کنند. به علاوه لازم است صندلی ورزشگاه ها شماره گذاری شوند و بلیط فروشی الکترونیک صورت گیرد. 

رییس پیشین سازمان لیگ فوتبال ایران که در دوره مدیریت وی این نهاد با جذب درآمدهای چشمگیر به سوی حرفه ای سازی گام های مهمی برداشت و به استقلال مالی و اداری رسید، ادامه داد: در آئین نامه قبلی از کل درآمد بلیط فروشی ۵درصد سهم لیگ، ۵درصد سهم هیات فوتبال استان و ۱۰درصد سهم فدراسیون کم می شد و مابقی مبلغ ۷۰درصد به میزبان و ۳۰درصد به میهمان تعلق می گرفت. 

هم اکنون تیم های تراکتور و ذوب آهن خود بلیط فروشی انجام می دهند و درآمد آن بعد از کسر سهم سازمان لیگ به باشگاه اختصاص دارد.

توضیحات عزیزمحمدی از سهم باشگاه ها در بلیت فروشی
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟