غرق شدن 3 نفر در رودخانه شهرستان دزفول

کد خبر: ۶۸۵۰۴۹
|
۲۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۱ 15 April 2017
|
5372 بازدید
مدیر روابط عمومی آتش نشانی دزفول از غرق شدن 3 نفر در رودخانه دزفول خبرداد.

محمد قربان رمضان در گفت و گو با خبرنگار ایلنا اظهار داشت: روز گذشته در شهرستان دزفول در دو حادثه جداگانه در رودخانه دز 3 نفر جان باختند.

وی افزود: در حادثه نخست مرد 50 ساله ای ساعت 16:30 دقیقه در آب غرق شد.

 رمضان افزود: حادثه بعدی ساعت 18:20 دقیقه رخ داد که پسر بچه ای 6 ساله در آب غرق می شود و دایی وی اقدام به نجاتش می کند که خود دچار حادثه شده و با وجود اقدامات اولیه متاسفانه در بیمارستان فوت می کند.

وی عنوان کرد: اجساد مرد 50 ساله و پسر بچه 6 ساله هنوز مفقود هستند و نیروهای امداد و نجات شهرستان دزفول مانند هلال احمر، سازمان آتش نشانی در حال جستجوی اجساد هستند.

مدیر روابط عمومی آتش نشانی شهرستان دزفول در پایان گفت: شرایط جوی امروز در شهرستان دزفول برای غواصانی که در جستجوی اجساد هستند کاملا نامناسب است چرا که هوا ابری و رنگ آب تغییر کرده و سرعت وزش باد نیز بالا است.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت