سیلابی شدن رودخانه‌ها در البرز

کد خبر: ۶۸۵۰۳۴
|
۲۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۱ 15 April 2017
|
5492 بازدید
اداره کل هواشناسی استان البرز با توجه به بارش‌های شدید طی دو روز آینده سیلابی شدن رودخانه‌ها و وقوع صاعقه و تندباد شدید را پیش‌بینی کرد.

منصور رحمانیان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به صدور اخطاریه هواشناسی در خصوص وضعیت بارش‌ها، اظهار کرد: طی امروز و فردا با تداوم جریان‌های گرم و مرطوب که سبب بارش‌های رگباری توأم با رعدوبرق و وزش باد شدید موقت می‌شود شاهد بارش تگرگ نیز خواهیم بود.

مدیرکل اداره هواشناسی استان البرز تأکید کرد: این شرایط  موجب آب‌گرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن رودخانه‌های فصلی و مسیل‌ها می‌شود.

وی مهم‌ترین مخاطره این‌گونه سامانه‌های همرفتی را بارش‌های شدید موقتی و وقوع صاعقه و تندباد شدید موقت (طوفان تندری) اعلام کرد و گفت: این شرایط می‌تواند منجر به سیلاب و شکستن درختان شود.

رحمانیان به دستگاه‌های خدماتی و امدادرسان توصیه کرد؛ ضمن رعایت نکات ایمنی و انجام اقدامات لازم برای جلوگیری از خسارت‌های احتمالی بااطلاع رسانی به شهروندان از آن‌ها بخواهند از توقف در حاشیه رودخانه‌ها، کانال‌ها و مناطق مستعد سیلاب جلوگیری کنند.

مدیرکل اداره هواشناسی استان البرز از شهروندان و مسافران عبوری از محورهای مواصلاتی استان به‌ویژه محور کوهستانی چالوس خواست از تردد غیرضروری در روددره‌های مناطق کوهستانی خودداری کنند.

وی همچنین به بازبینی و تخلیه آبراه‌ها و کانال‌ها برای جلوگیری از خسارت باد شدید و سیلاب موقت تأکید کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت