میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

شوک به رئال:بیل،غایب بازی بابایرن؟

بیل تنها بازیکن اصلی رئال مادرید در مقابل بایرن مونیخ بود که در تمرینات شرکت نکرد به جای آن در جلسه فیزیوتراپی حاضر بود تا ریکاوری خود را سریع‌تر انجام دهد.
کد خبر: ۶۸۴۸۸۳
| |
3637 بازدید
در طول دیدار دو تیم بایرن مونیخ و رئال مادرید در دور رفت لیگ قهرمانان اروپا که با پیروزی 2-1 کهکشانی‌ها همراه بود، زین الدین زیدان سرمربی رئال مادرید، گرت بیل را به دلیل مشکلات بدنی تعویض کرد و این بازیکن در تمرینات رئال مادرید همراه با سایر هم تیمی‌ها تمرین نکرد و به استراحت پرداخت.
 
به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از مارکا، بیل تنها بازیکن اصلی رئال مادرید در مقابل بایرن مونیخ بود که در تمرینات شرکت نکرد به جای آن در جلسه فیزیوتراپی حاضر بود تا ریکاوری خود را سریع‌تر انجام دهد.
 
رئال مادرید در حالی به مصاف خیخون می‌رود که رافائل واران و په په نیز مصدوم هستند و باید چند روز بعد بازی لیگ قهرمانان اروپا مقابل بایرن مونیخ را در سانتیاگو برنابئو برگزار کند. بازیکنان تعویضی رئال مادرید و آن‌هایی که به مونیخ سفر نکرده بودند، تمرینات فشرده و سختی را گذراندند. همچنین واران و په په، به تمرینات انفرادی پرداختند.
شوک به رئال:بیل،غایب بازی بابایرن؟ 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات