آمریکا بمب هسته‌ای آزمایش کرد

کد خبر: ۶۸۴۸۴۹
| |
8887 بازدید
|
۱
وزارت انرژی آمریکا اعلام کرد اولین مرحله از آزمایش‌های مربوط به پرتاب بمب هسته‌ای «ب‌61-12» را با موفقیت به اتمام رسانده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، وزارت انرژی آمریکا اعلام کرد اولین مرحله از آزمایش‌های مربوط به پرتاب بمب هسته‌ای «ب‌61-12» را با موفقیت به اتمام رسانده است. 

«اداره ملی امنیت هسته‌ای» وزارت انرژی آمریکا اعلام کرد آزمایش پرتاب این بمب را از یک جنگنده اف‌16 در «پایگاه نیروی هوایی نلیس»، واقع در شهر لاس‌وگاس در ایالت «نوادا» انجام داده است. 

این آزمایش که اولین مرحله از مراحل سه گانه برای آماده کردن کیفی بمب هسته‌ای «ب‌61-12» برای استفاده است برای ارزیابی کارکردهای غیرهسته ای این سلاح و همچنین توان هواپیمای مذکور برای پرتاب بمب انجام شد. 

در بیانیه اداره امنیت هسته‌ای آمریکا آمده بمب هسته‌ای «ب‌61-12» قرار است بعد از طی مراحل بعدی تا مارس 2020، جایگزین انواع قدیمی‌تر این بمب در زرادخانه هسته‌ای آمریکا شود. 

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۶
باید با روسیع و چین ووو تنگاتنگ تعامل کنید تا این بازی تهدید و باج گیری خودشان را زمینگیر تر کند و اشتباهاتشان افزون شود این نشانه ان است که امریکا در ک صحیحی از خودش و دنیا ندارد به جای اصلاح دارد فرار رو به جلو را امتحان میکند همان حماقتی که شما با جلو انداختن مترسکی به نام محمود کردید
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت