تولید نفت ایران کاهش یافت

سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) در گزارش ماهیانه خود اعلام کرد میزان تولید نفت ایران در ماه مارس با ۲۸ هزار و ۷۰۰ بشکه کاهش نسبت به ماه قبل از آن به ۳ میلیون و ۷۹۰ هزار بشکه رسیده است.
کد خبر: ۶۸۴۷۳۲
| |
6062 بازدید
سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) در گزارش ماهیانه خود اعلام کرد میزان تولید نفت ایران در ماه مارس با 28 هزار و 700 بشکه کاهش از 3 میلیون و 819 هزار بشکه در ماه فوریه به 3 میلیون و 790 هزار بشکه در این ماه رسیده است.

به گزارش تسنیم، ، آمارهای منابع ثانویه نشان می دهد که میزان کل تولید نفت اوپک در ماه مارس 153 هزار بشکه در روز نسبت به ماه پیش از آن کاهش داشته و به 31.93 میلیون بشکه در روز رسیده است.

این گزارش حاکی است، متوسط قیمت نفت سنگین ایران در ماه مارس با 5.4 درصد کاهش نسبت به ماه قبل از 53 دلار و 16 سنت در ماه فوریه به 50 دلار و 27 سنت در ماه مارس رسیده است. قیمت متوسط نفت سنگین ایران از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون 51 دلار و 71 سنت بوده است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت