اهانت سخنگوی دولت اردن به مسئولان ایران

سخنگوی دولت اردن در سخنانی که اهانت به مسئولان ایرانی تلقی می‌شود، گفت که پاسخ مواضع ایران را آنطور که به گفته او «شایسته» است پاسخ می‌دهد.
کد خبر: ۶۸۴۵۵۵
|
۲۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۵ 13 April 2017
|
10001 بازدید
|
۶
سخنگوی دولت اردن در سخنانی که اهانت به مسئولان ایرانی تلقی می‌شود، گفت که پاسخ مواضع ایران را آنطور که به گفته او «شایسته» است پاسخ می‌دهد.

به گزارش فارس، «محمد المؤمنی» در سخنانی اهانت‌آمیز به مسئولان جمهوری اسلامی ایران، تهران را به دخیل بودن در مشکلات راهبردی منطقه متهم کرد.

المؤمنی امروز سخنانی که از تلویزیون اردن پخش شد، گفت: ما کشوری هستیم که با کشورهای دنیا با رویکرد مثبت تعامل می‌کنیم. اما اگر اینطور و با این بی‌احترامی شرم‌آور سخن گفته شود، هرگز آن را نمی‌پذیریم و آنطور که شایسته است رفتار می‌کنیم و به این حرف‌ها، پاسخ می‌دهیم.

او در واکنش به سخنان اخیر بهرام قاسمی سخنگوی وزارت خارجه که اعلام کرده بود که شاه اردن در تعریف تروریسم دچار اشتباه راهبردی و اساسی شده، گفت، «همیشه گفته‌ایم که ایران بیشتر مورد قبول و پذیرش خواهد بود اگر مسئولانی ایرانی یاد بگیرند چطور زبان‌شان را کنترل کنند و دهانشان را ببندند و [به حقوق دیگران] تجاوز نکنند».

شاه اردن اخیرا در گفت‌وگو با روزنامه آمریکایی واشنگتن پست گفته بود که «مشکلاتی راهبردی در منطقه ما وجود دارد و ایران با آن مرتبط است. الان دارند تلاش می‌کنند که ارتباطی جغرافیایی میان ایران، عراق، سوریه و حزب‌الله در لبنان ایجاد کنند.

دولت اردن اخیرا در پی تنش لفظی با ایران، سفیر جمهوری اسلامی در امان را فراخواند و اعتراض شدید خود را در «محکومیت» مواضع ایران به او ابلاغ کرد.

وبگاه خبری «الخلیج اونلاین» با ذکر این خبر نوشت که «روابط اردن ایران بعد از آن دچار تنش شده است که لحن دیپلماتیک اردن علیه تهران پس از سفر آوریل 2016 جانشین ولی‌عهد سعودی (بن سلمان) به این کشور، تند شد. آن زمان المؤمنی گفته بود که دخالت‌های ایران در امور منطقه سبب بحران‌زایی می‌شود و بی‌ثباتی را تعمیق می‌کند».

طبق گفته الخلیج اونلاین، سفر اخیر عبدالله دوم شاه اردن به آمریکا و سخنانی که آنجا بیان کرد، حداقل ارتباط میان ایران و اردن را از میان برد.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۲
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۴ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۴
بدبختای جیره خور، به پشت گرمی آمریکاست که گنده تر از دهنشون حرف میزنن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۴
هیچ اتفاقی نمی افتد اگر ما سفیر خود را از اردن فرا بخوانیم
و ما رابطه دیپلماتیک را قطع کنیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۵۷ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۴
آب که سر بالا بره قورباغه ابو عطا میخونه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۵
حالا که آنها سفیرشان را فرا خواندند چرا ایران سفیر در اردن دارد مایه تاسف است که ما هنوز نمیدانیم چه کار بکنیم سفیرمان در اردن چه کار میکند
ایرانی
|
France
|
۱۵:۲۸ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۵
چرا سفیر اردن احضار نمیگردد؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۲ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۵
اگر نخ مترسک خیمه شب بازی را ببری چی میشه پس حاکمان بی شعور عرب خفه
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت