میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

حضور دکتر محسن رضایی در منزل سردار دانشیار

دکتر محسن رضایی شامگاه چهارشنبه ۲۳ فروردین با حضور در منزل سردار دانشیار با خانواده و بازماندگان این فرمانده فداکار، ابراز همدردی کرد.
کد خبر: ۶۸۴۵۱۰
| |
5297 بازدید
دکتر محسن رضایی شامگاه چهارشنبه ۲۳ فروردین با حضور در منزل سردار دانشیار با خانواده و بازماندگان این فرمانده فداکار، ابراز همدردی کرد.
 
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دکتر محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری مجاهدات سردار دانشیار گفت: او گوهر گران‌بهایی بود که از جمع ما پرکشید و ما حقیقتاً یک برادر بسیار خوب را از دست دادیم.

رضایی افزود: عروج این جانباز سرافراز در روز میلاد امیرمومنان علی(ع) و در کنار ضریح نورانی آن حضرت در نجف اشرف، پاداش عمری فداکاری و تلاش مخلصانه‌ی او بود. دانشیار در انجام وظیفه سر از پا نمی‌شناخت و هیچ‌گاه از زیر بار مسئولیت شانه خالی نکرد. دوری از ظواهر دنیوی، تعبد، مجاهدت خالصانه، گره‌گشایی از کار مردم و تلاش خستگی‌ناپذیر از ویژگی‌های این سردار ولایتمدار بود.

سردار رضایی همچنين  با تمجید از همسر صبور و فرزندان عزیز سردار دانشیار گفت: شما نه فقط در دوران دفاع مقدس بلکه حتی پس از آن نیز با بردباری، دوری ایشان را تحمل کردید و تردید ندارم اجر عظیم شما در محضر حضرت حق، محفوظ است.

وی خطاب به مادر دانشیار که فرزند دیگرش نیز در دوران دفاع مقدس به شهادت رسیده گفت: من به شما به خاطر تربیت چنین فرزندانی تبریک می‌گویم و از خدای متعال می‌خواهم که به شما و عموم بازماندگان، صبر و اجر کرامت فرماید.
 
حضور دکتر محسن رضایی در منزل سردار دانشیار
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات