صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

روسیه از «اختلاف‌های قطعی» با ترکیه درباره سوریه گفت

"دمیتری پسکوف" سخنگوی ریاست جمهوری روسیه، اعلام کرد که میان روسیه و ترکیه درباره سوریه اختلاف نظر وجود دارد.
کد خبر: ۶۸۴۰۵۷
| |
2585 بازدید
"دمیتری پسکوف" سخنگوی ریاست جمهوری روسیه، اعلام کرد که میان روسیه و ترکیه درباره سوریه اختلاف نظر وجود دارد.

العالم - به نوشته روسیه الیوم وی درپاسخ به سوال یک خبرنگار درباره احتمال وجود اختلاف میان روسیه و ترکیه  درخصوص اوضاع سوریه با توجه به تحول در موضع آمریکا در این خصوص، گفت:"قطعا میان دو کشور اختلاف وجود دارد".
سخنگوی کرملین با تاکید بر این که در جدول کاری پوتین هیچ دیداری با همتای ترکی وی وجود ندارد، یادآور شد که سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه به تازگی با همتای ترکی خود دیدار کرده است.
براساس این گزارش، رجب طیب اردوغان رییس جمهور ترکیه پیشتر از روسیه خواست که از پشتیبانی بشار اسد صرف نظر و با آمریکا در سوریه همکاری کند؛ ترکیه از حمله موشکی آمریکا به پایگاه هوایی الشعیرات نیز حمایت کرده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟