صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رونالدينيو: پاسخ لطف ميلان را می‏دهم

ستايش‌هاي برلوسکوني به من انرژي فوق‌العاده‌اي مي‌بخشد. من هر کاري خواهم کرد تا محبت او را جبران کنم. من مي‌خواهم با ميلان اين فصل يک قهرماني به دست بياورم. من حس مثبتي دارم و حتي حاضرم روي نيمکت هم بنشينم، هر چند که تنها زماني لبخند خواهم زد که در زمين باشم. تلاش خواهم کرد به لئوناردو ثابت کنم رونالدينيو حقيقي هستم و شايستگي حضور در ترکيب ثابت را دارم.
کد خبر: ۶۸۳۹۰
| |
2088 بازدید

رونالدينيو ستاره ميلان در مراسم پاي طلايي 2009 که در مونته‌کارلو برگزار شد حضور داشت. او پس از ديدار گفت شور و اشتياق فراواني براي بازي دارد. تابستان گذشته، سيلويو برلوسکوني مالک ميلان تصميم گرفت انتقالي مخاطره‌آميز ترتيب دهد و رونالدينيو را به ميلان ببرد.

اما او پس از جدايي کاکا نتوانست بدرخشد و شروع خوبي در اين فصل نداشت و اغلب از سوي لئوناردو نيمکت‌نشين شد. رونالدينيو مي‌گويد: «ستايش‌هاي برلوسکوني به من انرژي فوق‌العاده‌اي مي‌بخشد. من هر کاري خواهم کرد تا محبت او را جبران کنم. من مي‌خواهم با ميلان اين فصل يک قهرماني به دست بياورم. من حس مثبتي دارم و حتي حاضرم روي نيمکت هم بنشينم، هر چند که تنها زماني لبخند خواهم زد که در زمين باشم. تلاش خواهم کرد به لئوناردو ثابت کنم رونالدينيو حقيقي هستم و شايستگي حضور در ترکيب ثابت را دارم.»

اين بازيکن 29 ساله از ليست تيم ملي هم حذف شده است و شايد در جام جهاني حاضر نباشد. او مي‌گويد: «اميدوارم بتوانم کمک کنم برزيل قهرمان شود. زياد با دونگا حرف مي‌زنم و رابطه‌اي عالي داريم. درک مي‌کنم که چرا دعوتم نمي‌کند. اگر براي ميلان بازي نکنم چطور مي‌توانم به تيم ملي دعوت شوم؟ اما من تسليم نمي‌شوم و مي‌خواهم همه را متقاعد کنم.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟