میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

جزییات تازه درباره عامل اقدام تروریستی سوئد

مقامات دولتی در سوئد اعلام کردند که مرد ۳۹ ساله ازبک‌تبار که در جریان حادثه تروریستی در شهر استکهلم دستگیر شده، در سال ۲۰۱۴ از کشور سوئد تقاضای پناهندگی کرده بود اما با تقاضایش موافقت نشده بود و او باید این کشور را ترک می‌کرد.
کد خبر: ۶۸۳۵۹۸
| |
5330 بازدید

عامل اقدام تروریستی سوئد از سال ۲۰۱۴ در این کشور زندگی می‌کرده و هوادار جریان تروریستی داعش بوده است. یک مظنون دیگر این اقدام تروریستی نیز دستگیر شده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری دویچه وله،مقامات دولتی در سوئد اعلام کرده‌اند که مرد ۳۹ ساله ازبک‌تبار که در جریان حادثه تروریستی در شهر استکهلم دستگیر شده، در سال ۲۰۱۴ از کشور سوئد تقاضای پناهندگی کرده بود. با تقاضای پناهندگی این مرد اما موافقت نشده بود و او باید این کشور را ترک می‌کرد.

ماموران پلیس سوئد به دنبال این فرد بودند زیرا او در مهلت تعیین شده خاک سوئد را ترک نکرده بود. پلیس سوئد در ارتباط با نزدیکی او به جریان تروریستی داعش می‌گوید: این مرد به سازمان‌های افراط‌گرا همچون داعش علاقه‌مند بوده است.

یان اونسون، یکی از مقامات پلیس استکهلم درباره این پرونده گفت: مدارک ضروری بیشتری به دست آورده‌ایم و تحقیقات به خوبی انجام می‌شود.

یکی از سخنگویان پلیس سوئد روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار تلویزیون این کشور گفت، هویت هر چهار قربانی این حادثه تروریستی مشخص شده است. دو نفر از قربانیان شهروندان سوئد هستند. یک بریتانیایی و یک بلژیکی نیز در این حادثه کشته شده‌اند.

یکی از قربانیان سوئدی، دختر ۱۱ ساله‌ای  بوده که در راه بازگشت از مدرسه در این حادثه تروریستی جان باخته است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات