صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انتقاد وزیر ارشاد ازمطالب ایرنا علیه نوه امام

کد خبر: ۶۸۳۵۵
| |
17182 بازدید

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی توهین های صورت گرفته از سوی خبرگزاری دولت به نوه بنیانگذار انقلاب را صرفاً انتقاد خواند.

به گزارش خبرنگار ایلنا محمد حسینی وزیر ارشاد با حضور در راهروهای مجلس در پاسخ به سوالی كه به اخبار « توهین آمیز خبرگزاری جمهوری اسلامی» به برخی شخصیت‌ها از جمله سید حسن خمینی اشاره داشت، گفت: این مسائل توهین نبوده و تنها دیدگاه‌های انتقادی بوده است. البته در فضای فعلی جامعه صلاح نمی‌دانیم كه این موارد مطرح شود و باید بر وحدت میان اقشار مختلف تاكید شود.
وی با تاكید بر اینكه همه باید برای ایجاد وحدت و آرامش در كشور تلاش كنند، در پاسخ به سوالی كه به انتخاب معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد، اشاره داشت، تصریح كرد: فعلاً آقای ملكیان این مسئولیت را بر عهده دارد.

وزیر ارشاد با بیان اینكه تمام مدیران سركار خود مشغول هستند و اگر تغییراتی لازم باشد، اجرا خواهد شد، از پاسخ به دیگر سوالات در زمینه تغییرات در این وزارتخانه، خودداری كرد.

در ادامه این گفت وگو، حسینی از انتصاب حجت الاسلام محمدی به عنوان رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه خبر داد و گفت: برای انتخاب رئیس این سازمان باید نظر مقام معظم رهبری جلب می‌شد. به همین دلیل آقای محمدی منصوب شدند و امروز حكمشان اعلام می‌شود.

وی در پاسخ به سوالی كه به انتخاب رئیس جدید دانشگاه پیام نور اشاره داشت، افزود: به زودی رئیس این دانشگاه نیز معرفی خواهد شد.

وزیر ارشاد در خصوص حضورش در سی و پنجمین اجلاس یونسكو كه در آن حضور یافته بود نیز از دیدار و گفت‌وگوهایش با وزرای فرهنگ كشورهای مختلف سخن گفت و افزود: روز فلسفه در ایران سال آینده در تهران برگزار خواهد شد كه مدیران فعلی و آتی یونسكو نیز در ان حضور خواهد یافت. وی برگزاری این مراسم را برای ثبت میراث هادی و معنوی ایران و معرفی شخصیت های فرهنگی كشورمان عنوان كرد.
حسینی در پایان از معرفی رئیس بنیاد فارابی و دیگر معاونانش در آینده نزدیك خبر داد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۱ - ۱۳۸۸/۰۷/۲۱
اين كجاش انتقاد بود! بيشتر به نظر مي رسه كه حمايت ضمني كرده آقاي وزير!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۲ - ۱۳۸۸/۰۷/۲۱
خدا بیامرزد امام خمینی در ایران وارد و وارد بهشت زهرا شد اعلام کرد که ما دیگر پول برق و اب را نمیگیریم پرا الان انقدر قیمت ها را گران کردید؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۵ - ۱۳۸۸/۰۷/۲۱
اين انتقاد نبود توجيه و تاييد بود!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۷ - ۱۳۸۸/۰۷/۲۱
خیلی جالباسن وقتی روزنامه ها و سایت های دیگر از این مطالب به قول ایشان انتقادی مطرح میکنند به تشوییش اذهان عمومی و نشر اکاذیب متهم میشوند ولی وقتی خودشان میکنند فقط و فقط انتقاد است؟ا
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۵ - ۱۳۸۸/۰۷/۲۱
شما به این صحبتها میگید انتقاد ایشان که اصلا این نوع بی حرمتیها را اهانت نمیدونند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۱ - ۱۳۸۸/۰۷/۲۱
اگر توهین نبوده پس شربت خورده
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۷ - ۱۳۸۸/۰۷/۲۱
، گفت: این مسائل توهین نبوده و تنها دیدگاه‌های انتقادی بوده است. دیدگاه‌های انتقادی بوده است. دیدگاه‌های انتقادی بوده است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۷ - ۱۳۸۸/۰۷/۲۱
چقدر تیتر با مطلب میخواند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۵۵ - ۱۳۸۸/۰۷/۲۱
ساعت خواب همشهری...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۴ - ۱۳۸۸/۰۷/۲۱
رئیس دانشگاه را وزیر ارشاد معرفی می کنه ؟ وا ؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟