صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هلاکت ۷۵ عضو النصره در درعا

یک منبع نظامی سوری از کشته شدن بیش از ۷۵ عضو جبهه النصره و گروه‌های وابسته به این جبهه در محله المنشیه در درعا خبر داد.
کد خبر: ۶۸۳۵۱۸
| |
1998 بازدید

یک منبع نظامی سوری از کشته شدن بیش از ۷۵ عضو جبهه النصره و گروه‌های وابسته به این جبهه در محله المنشیه در درعا خبر داد.

به گزارش ایسنا، این منبع سوری در مصاحبه با خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) اعلام کرد که یگان‌هایی از ارتش سوریه با گروه‌های تروریستی در المنشیه در منطقه درعا البلد درگیر شدند. این تروریست‌ها به مقرهای ارتش سوریه در المنشیه حمله برده بودند. این درگیری‌ها به کشته شدن بیش از ۷۵ تروریست از جمله عاملان انتحاری با تابعیت‌های عربستانی و اردنی انجامید.

از سوی دیگر، خبرنگار سانا گزارش داد که یگان‌های ارتش سوریه در چارچوب عملیات نظامی در حومه شمالی حماة، مقرهای تروریست‌های جبهه النصره و گروه‌های وابسته به آن را منهدم کردند.

یگان‌های ارتش سوریه وارد درگیری‌های شدیدی با گروه‌های تروریستی در مسیر روستای معردس به سمت شمال از شهر حماة شده‌اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟