صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ورزش به تنهایی منجر به کاهش وزن نمی‌شود

کد خبر: ۶۸۳۱۲۷
| |
7847 بازدید
متخصص بهداشت و سلامت گفت: ورزش و فعالیت بدنی به تنهایی سبب کاهش وزن نمی‌شود و مصرف یک رژیم غذایی مناسب لازم است.

به گزارش فارس، محمد هاشمی متخصص بهداشت و سلامت در خصوص رژیم غذایی در فصل بهار که به تناسب اندام نیز کمک کند، گفت: مواد غذایی که مصرف می‌کنیم به دو منظور تأمین انرژی برای فعالیت‌های روزمره بدن و تأمین مواد اولیه برای ترمیم بافت‌های فرسوده بدن، انجام می‌شود.

وی افزود: رژیم غذایی مناسب باعث می‌شود بافت‌های فرسوده ترمیم و رشد بدن انجام و انرژی لازم برای بدن کسب شود. 

هاشمی، گفت: در ایام نوروز به دلیل اینکه خورد و خوراک طبق قاعده درستی نبوده طبیعتاً منجر به افزایش وزن بدن شده است به همین دلیل لازم است که بعد از این ایام در مصرف خوراکی‌ها دقت بیشتری شده و رژیم مناسب غذایی اتخاذ شود.

این متخصص بهداشت، گفت: در فصل بهار هوا و وضعیت اقلیمی شرایط بهتری پیدا می‌کند و فرصت برای افزایش فعالیت بدنی فراهم می‌شود؛ باید بدانیم که ورزش و فعالیت بدنی به تنهایی سبب کاهش وزن نمی‌شود و مصرف یک رژیم غذایی مناسب لازم است. 

وی اضافه کرد: در فصل بهار مانند تمام طول سال لازم است یک هرم تغذیه‌ای مناسب (گروه پنج‌گانه) که شامل گوشت، پروتئین، میوه، سبزیجات و لبنیات است مصرف شود اما توصیه ما این است که در این فصل از میوه و سبزیجات تازه به میزان بیشتری استفاده شود. 

رئیس انجمن چاقی،‌ گفت: ما معتقدیم که در فصل بهار باید از یک دستور غذایی متنوع، متعادل و متناسب استفاده کرد. به این صورت که از تمام گروه‌های غذایی استفاده شود و باید این خوراکی‌ها علاوه بر تنوع از تعادل هم برخوردار باشند همچنین میزان آن‌ها متناسب با وضعیت سن، جنس و استخوان‌بندی بدن باشد. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟