صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قدرت نرم ایران مانع از منفعت طلبی آمریکا در منطقه

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور مجلس گفت: قدرت نرم جمهوری اسلامی در عرصه منطقه موجب شده که آمریکایی ها از تمام توان خود برای مقابله با کشورمان استفاده کنند تا قدرت نرم جمهوری اسلامی کاهش پیدا کند.
کد خبر: ۶۸۲۹۳۲
| |
2661 بازدید

احمد علیرضابیگی در گفت وگو با خانه ملت، در واکنش به اظهارات و اتهامات مقامات آمریکایی علیه ایران درباره حمایت جمهوری اسلامی از تروریسم در منطقه، گفت: اظهارات مقامات آمریکایی بر علیه ایران نشان می دهد که  مقامات ایالات متحده از نقش موثر و سازنده جمهوری اسلامی در منطقه به سختی نگران و نارحت هستند.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: قدرت نرم جمهوری اسلامی در عرصه منطقه موجب شده که آمریکایی ها از تمام توان خود برای مقابله با کشورمان استفاده کنند تا قدرت نرم جمهوری اسلامی کاهش پیدا کند.

وی گفت: دستاوردهای محور مقاومت در عرصه منطقه از جمله سوریه، عراق، یمن و لبنان موجب هراس نظام سلطه شده و آن ها به دنبال دور کردن ایران از این عرصه هستند.

علیرضابیگی ادامه داد: آمریکایی ها جمهوری اسلامی را به حمایت از تروریسم در منطقه متهم می کنند، اما در واقعیت این کشور و همپیمانان منطقه ایش اصلی ترین و بزرگ ترین حامیان تروریست ها محسوب می شوند.

این نماینده مردم در مجلس دهم گفت: حضور اثرگذار ایران در عرصه منطقه موجب شده که آمریکایی ها نتوانند به منافع خود در این حوزه دست یابند و مقامات آمریکایی ها بارها به این مسئله اذهان کرده اند.

نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد در کنفرانسی خبری در این سازمان درباره ایران مدعی شد: من به طور شفاف اعلام کرده ام که ایران قطعا بزرگترین کشور حامی تروریسم است. آنها در هرجا که نفوذ پیدا می کنند ما شاهد مشکلات و مسائلی هستیم. این موضوعی است که ما باید با آن مقابله کنیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟