ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تولید نفت ایران به 3.77 میلیون بشکه رسید

تولید نفت خام ایران در ماه مارس نسبت به ماه پیش از آن 10 هزار بشکه در روز افزایش یافته و به 3.77 میلیون بشکه در روز رسیده است.
کد خبر: ۶۸۲۳۰۵
| |
3152 بازدید
تولید نفت خام ایران در ماه مارس نسبت به ماه پیش از آن 10 هزار بشکه در روز افزایش یافته و به 3.77 میلیون بشکه در روز رسیده است.

به گزارش فارس، به نقل از مارکت ریالیست،بررسی رویترز نشان داد تولید نفت خام ایران در ماه مارس نسبت به ماه پیش از آن 10 هزار بشکه در روز افزایش یافته و به 3.77 میلیون بشکه در روز 2017 رسیده است.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا برآورد می‌کند که تولید نفت ایران در ماه فوریه امسال 20 هزار بشکه در روز افزایش یابد و به 3میلیون 800 هزار بشکه در روز برسد. تولید نفت ایران ماهانه رشد 0.5 درصدی و سالانه رشد 24.6 درصدی دارد و در بالاترین سطح در 7 سال گذشته قرار دارد.

وزارت نفت ایران گزارش داده است که این کشور روزانه 3.05 میلیون بشکه نفت خام و دیگر محصولات نفتی در بازه 20 فوریه تا 20 مارس 2017 صادر کرده است. بر اساس بررسی بلومبرگ، بالاترین میزان از سال 1979 است. ایران در نظر دارد تا سال 2021 این میزان را 5 میلیون بشکه در روز برساند.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟