صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عروسکی که برای تیم خودی دردسرسازشد

پس از بازی دو تیم دورتموند و شالکه، فردی که لباس عروسک بر تن کرده بود کارت قرمز دست خود را به سمت داور بازی نشان داد که این حرکت به مذاق اتحادیه فوتبال آلمان خوش نیامد. اتحادیه به باشگاه شالکه اخطار داده که در صورت تکرار چنین حرکتی با جریمه و محرومیت مواجه خواهند شد.
کد خبر: ۶۸۱۶۶۹
| |
3575 بازدید

یک مرد عروسکی برای باشگاه خود دردسر درست کرد.
 
به گزارش تابناک ورزشی، پس از بازی دو تیم دورتموند و شالکه، فردی که لباس عروسک بر تن کرده بود کارت قرمز دست خود را به سمت داور بازی نشان داد که این حرکت به مذاق اتحادیه فوتبال آلمان خوش نیامد. اتحادیه به باشگاه شالکه اخطار داده که در صورت تکرار چنین حرکتی با جریمه و محرومیت مواجه خواهند شد.
 

داستان از آنجا شروع شد که داور بازی توجهی به بازیکنان شالکه که اصرار بر پنالتی داشتند نکرد.
عروسکی که برای تیم خودی دردسرسازشد 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟