صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تله گذاری اتمی تل آویو در عربستان

رئیس کمیته بین الملل کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با بیان این که ایران مشکلی با فعالیت های صلح آمیز هسته ای در عربستان ندارد ، گفت: نگرانی و دغدغه تهران این است که در تله گذاری رژیم صهیونیستی ، سعودی ها امنیت خود را در ساخت تسلیحات اتمی بدانند و در این جهت حرکت کنند.
کد خبر: ۶۸۱۳۹۶
| |
1953 بازدید

جلیل رحیمی جهان آبادی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت ضمن ابراز نگرانی نسبت به ولع دستیابی برخی کشورهای خاورمیانه برای دستیابی به تسلیحات اتمی گفت: ریشه ناآرامی ها و درگیری های خاورمیانه را باید در رفتار تل آویو جست و جو کرد.

نماینده مردم تایباد و تربت جام در مجلس شورای اسلامی گفت: رژیم صهیونیستی با داشتن زرادخانه های اتمی و ده ها کلاهک هسته ای به تهدیدی کشنده نه فقط برای خاورمیانه بلکه برای جامعه جهانی تبدیل شده است.

وی در ادامه افزود: اشغالگران قدس زیر نظر آمریکا ، فرانسه و بریتانیا به تسلیحات اتمی دست یافتند و در ادامه ظرف چند دهه اخیر زرادخانه های هسته ای خود را گسترش دادند.

رئیس کمیته بین الملل کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گفت: به موازات رژیم صهیونیستی اتفاقاتی نظیر برنامه اتمی قذافی در لیبی با رقابت اتمی هند و پاکستان امنیت و سلامت خاورمیانه را مورد تهدید قرار داد.

وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی طرحی با عنوان «خاورمیانه عاری از تسلیحات اتمی» را به سازمان ملل ارائه کرده بود اما با کارشکنی آمریکا ، رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای منطقه ناکام ماند.

رحیمی جهان آبادی با پیش کشیدن گزارش  اندیشکده دانش و امنیت بین الملل درباره فعالیت های اتمی سعودی گفت: متاسفانه گزارش های متعددی در رابطه با فعالیت های مشکوک هسته ای عربستان منتشر شده است که نشان می دهد برخی در ریاض به دنبال ساخت بمب اتمی سعودی هستند.

وی در ادامه گفت: رژیم صهیونیستی با بزرگ نمایی آنچه که تهدید ایران برای عربستان نامیده می شود ؛تلاش می کند ریاض را وارد تقابل مستقیم با تهران کند و در این راه مشاوره های اتمی به سعودی ها ارائه می کند.

این نماینده مجلس دهم گفت: رایزنی های بدون واسطه ایران و عربستان در موضوعات اختلافی ضمن گره گشایی از مشکلات جهان اسلام منجر به خنثی سازی تله گذاری صهیونیستی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: ایران به هیچ عنوان مخالف فعالیت های صلح آمیز هسته ای عربستان زیر نظر آژانس بین المللی انرژی اتمی نیست و از توسعه سعودی در این عرصه با حفظ محدودیت های ان.پی.تی حمایت می کند.

رحیمی جهان آبادی گفت: نگرانی و دغدغه تهران این است که در تله گذاری رژیم صهیونیستی ، سعودی ها امنیت خود را در ساخت تسلیحات اتمی بدانند و در این جهت حرکت کنند.

وی در انتها گفت: دستیابی عربستان به تسلیحات اتمی اتفاقی ناخوشایند است که تبعات محاسبه نشده ای در وضعیت وخیم خاورمیانه ایجاد خواهد کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟