تعداد بازدید : 78
کد خبر:۶۸۱۲۳۷
کد خبر:۶۸۱۲۳۷
6981 بازدید
تاریخ انتشار: ۰۱:۵۷ | ۱۳۹۶/۰۱/۱۴
03 April 2017
ته چین؛

دستور پخت انچیلادا و شپردز پای گیاهی

انچیلادا و شپردز پای را می‌توان تنها با مواد گیاهی تولید کرد. انچیلادا یک غذای مکزیکی لذیذ است که با پیچیدن نان ذرت دور انواع پرکن‌ها اما اکثرا گوشت درست می‌شود اما در این ویدیو نوع گیاهی آن آموزش داده شده و پای چوپان یا شپردز پای هم نوعی از پای است که در اصل با پرکن گوشت درست می‌شود اما این مدل گیاهی آن است که در این ویدیو آموزش داده می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.