ياوري: پيريام را خرج شاهين میکنم
از بازيكنانم راضي هستم. آنها تمام توان خود را گذاشتند تا در ديدار با ذوبآهن خوب بازي كنند. ما روز به روز بهتر ميشويم. من آقايي و شكرون را به اين تيم آوردم تا شاهين قدرتمندتر شود.
کد خبر: ۶۸۱۲۲
| | 2177 بازدید
سرمربي تيم فوتبال شاهين بوشهر گفت: پيريام را خرج شاهين ميكنم تا اين تيم را در ليگ برتر حفظ كنم.
به گزارش فارس، محمود ياوري پس از تساوي يك بر يك برابر ذوبآهن اصفهان در جمع خبرنگاران گفت: از بازيكنانم راضي هستم. آنها تمام توان خود را گذاشتند تا در ديدار با ذوبآهن خوب بازي كنند. ما روز به روز بهتر ميشويم. من آقايي و شكرون را به اين تيم آوردم تا شاهين قدرتمندتر شود.
وي ادامه داد: جواني من كه گذشته است اما دوران پيريام را روي شاهين بوشهر ميگذارم تا اين تيم را در ليگ برتر حفظ كنم.
در اين لحظه خبرنگاران بوشهري در اعتراض به محمود ياوري كه پس از ديدار با پاس همدان به خبرنگاران گفته بود در مسائل فني دخالت نكنيد نشست خبري را ترك كردند.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


