صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مهاجم ملی پوش و استقلالی گل زد و بازهم مصدوم شد

کد خبر: ۶۸۱۱۳۱
| |
3786 بازدید
مهاجم ملی‌پوش و جنوبی کشورمان که تازه دوران مصدومیتش را پشت سر گذاشته بود دوباره مصدوم شد.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم فوتبال الشحانیه روز گذشته در رقابت‌های هفته بیست و چهارم لیگ ستارگان قطر مقابل العربی قرار گرفت و موفق شد رقیبش را با نتیجه سنگین 4 بر صفر شکست دهد.

به نقل از سایت لیگ ستارگان قطر؛ در این بازی رحیم زهیوی، مهاجم ملی‌پوش ایران و عضو سابق استقلال خوزستان که تازه از کمند مصدومیت رها شده بود و هنوز به آمادگی کامل نرسیده بود با تصمیم ایگور استیماچ، سرمربی فصل گذشته سپاهان و این فصل الشحانیه از ابتدا در ترکیب تیمش قرار گرفت و موفق شد در دقیقه 44 گل دوم تیمش را به ثمر برساند ولی پس از آن دچار مصدومیت دوباره شد و نتوانست به بازی ادامه دهد و درخواست کرد تا او را تعویض کنند و در دقیقه 48 زمین بازی را ترک کرد.

استیماچ، سرمربی الشحانیه پس از این بازی درباره این بازی حساس گفت: این بهترین بردی بود که در قطر کسب کردم و به نوعی بازی مرگ و زندگی بود. با این پیروزی ثابت کردیم که شایسته ماندن در لیگ ستارگان هستیم و نباید به دسته دوم سقوط کنیم.

مهاجم ملی پوش و استقلالی گل زد و بازهم مصدوم شد

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟