بوندس لیگا/گلباران بایرن در شب توقف دورتموند
در جدول ردهبندی بوندسلیگا،تیمهای بایرنمونیخ، لایپزیگ و هافنهایم به ترتیب با 65، 52 و 48 امتیاز اول تا سوم هستند.
کد خبر: ۶۸۰۹۸۷
| | 3739 بازدید
در روزی که جدال تیمهای شالکه و دورتموند برنده نداشت، شاگردان کارلو آنچلوتی پیروزی پرگلی مقابل آگزبورگ کسب کردند.
به گزارش تابناک ورزشی، هفته بیستوششم بوندسلیگای آلمان، عصر شنبه با انجام 5 دیدار همزمان پیگیری شد که در یکی از این بازیها بایرن مونیخ با نتیجه پرگل 6 بر صفر میهمان خود، آگزبورگ را در هم کوبید.
برای باواریاییها در این بازی روبرت لواندوفسکی (17، 55 و 79)، توماس مولر (36 و 80) و تیاگو آلکانتارا (62) موفق به گلزنی شدند. شاگردان کارلو آنچلوتی با این برد 65 امتیازی شدند و ضمن استحکام بخشیدن به صدرنشینی خود یک گام دیگر به قهرمانی در این رقابتها نزدیکتر شدند.

در دیدار دیگر، جدال دو تیم شالکه و بورسیا دورتموند به تساوی یک بر یک انجامید. پییر امریک اوبامیانگ در دقیقه 53 دورتموند را در نتیجه پیش انداخت، اما در ادامه تیلو کرر در دقیقه 77 آبیهای میزبان را به گل تساوی رساند.
در جدول ردهبندی بوندسلیگا،تیمهای بایرنمونیخ، لایپزیگ و هوفنهایم به ترتیب با 65، 52 و 48 امتیاز اول تا سوم هستند. دورتموند با این تساوی 47 امتیازی شد و فرصت بازپس گیری رده سوم را از هوفنهایم از دست داد. شالکه هم 34 امتیازی شد، اما تغییری در جایگاه نهمی این تیم حاصل نشد.
در سه دیدار دیگر هم نتایج به شرح زیر رقم خورد:
فرایبورگ 2 - وردربرمن 5
هامبورگ 2 - افسی کلن یک
راسنبال لایپزیگ 4 - دارمشتات صفر

گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


