شيران رامنشدنی به صعود اميدوار شد
تيم ملي فوتبال كامرون با پيروزي برابر توگو به صعود از گروه اول مقدماتي جامجهاني 2010 از قاره آفريقا اميدوار شد.
به گزارش فارس؛ شيران رامنشدني كه شنبه شب در ادامه اين پيكارها در خانه ميزبان توگو بودند، با 3 گل حريف را شكست دادند.
از اين گروه گابن در ورزشگاه خانگي عمربانگو به استقبال از مراكش رفت و 3 بر يك به پيروزي رسيد. مادوفي45،؛ مولونگوي 71 و كازين 76 براي گابن گل زدند. در حاليكه تك گل ميهمان توسط عادل ترابت در دقيقه 90 به ثمر رسيد.
كامرون با اين نتيجه از 5 بازي صاحب 10 امتياز شد و در صدر گروه قرار گرفت.
پس از آن گابن، توگو و مراكش با 9، 5 و 3 امتياز دوم تا چهارم هستند.
در گروه سوم زامبيا در خانه با يك گل از مصر شكست خورد. حسني عبدرابو در دقيقه 68 زننده گل 3 امتيازي بود.
دراين گروه الجزاير با 4 بازي صاحب 10 امتياز در صدر است. مصر با همين تعداد امتياز و يك بازي بيشتر در رده دوم قراردارد؛ اما زامبيا و رواندا با 4 و يك امتياز در رده سوم و چهارم قرار دارند.
تيم ساحل عاج نيز كه صعود خود را به مرحله بعدي از گروه پنجم محرز كرده است، در نزد مالاوي به تساوي يك بريك رسيد.
دو گل اين ديدار به فاصله سه دقيقه زده شد. زيرا دردقيقه 64 نيگووا باري مالاوي گل برتري را زد. اما ديديه دروگبا در دقيقه67 گل تساوي را زد.
دراين گروه ساحل عاج با 5 بازي 13 امتيازي است و در صدر جدول قرار دارد. پس از آن بوركينافاسو با 4 بازي صاحب 6 امتياز شده و در رده دوم است . مالاوي و گينه نيز با 4 و 3 امتياز ، سوم و چهارم هستند.


