صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ایجاد صنایع تبدیلی تکمیلی از الزامات اقتصاد مقاومتی است

عضو کمیسیون کشاورزی ،آب و منابع طبیعی مجلس گفت: توسعه زنجیره تولید و ایجاد صنایع تبدیلی تکمیلی از الزامات رعایت چارچوب های اقتصاد مقاومتی است.
کد خبر: ۶۷۹۳۴۹
| |
4011 بازدید

علی ابراهیمی در گفت وگو با خبرنگار خبر گزاری خانه ملت درباره نامگذاری سال از سوی رهبر معظم انقلاب مبنی بر"اقتصاد مقاومتی ، تولید و اشتغال"، گفت:برای پاسداری از چارچوب های اقتصاد مقاومتی هیچ راهی جز افزایش تولیدات کشاورزی به همراه رعایت استاندارهای بین المللی نداریم.

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه  توسعه بیمه محصولات کشاورزی یکی از ارکان اصلی برای افزایش تولید محصولات کشاورزی در راستای اصول اقتصاد مقاومتی  به شمار می آید، تصریح کرد: زمانی که کشاورز آگاهی داشته باشد که پس از وقوع حوادث غیر مترقبه به سرعت خسارتش پرداخت می شود بدیهی است با انگیزه مضاعف به سمت  تولید محصولات با کیفیت حرکت می کند.

وی ادامه داد: ایجاد بازارچه های تولید به مصرف و بالابردن ضرایب تولید در راستای  حفظ حقوق مصرف کننده و توسعه زنجیره صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی از عواملی است که باید در زمینه تحقق شعار سال مدنظر قرار بگیرد.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تعیین تعرفه محصولات کشاورزی باید بر طبق حقوق تولید کننده عملیاتی شود، یادآورشد: با افزایش کیفیت محصولات کشاورزی می توان علاوه برای رعایت چارچوب های اقتصادمقاومتی اشتغال را نیز به نحو معنا داری تعریف کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟