صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

کره‌شمالی هم حمله تروریستی لندن را محکوم کرد

دولت کره‌شمالی امروز (جمعه) با محکوم کردن حمله تروریستی اخیر لندن، به دولت و مردم انگلیس تسلیت گفت. حمله چهارشنبه گذشته در نزدیکی پارلمان انگلیس جان پنج تن را گرفت.
کد خبر: ۶۷۹۳۳۷
| |
2110 بازدید

دولت کره‌شمالی امروز (جمعه) با محکوم کردن حمله تروریستی اخیر لندن، به دولت و مردم انگلیس تسلیت گفت. حمله چهارشنبه گذشته در نزدیکی پارلمان انگلیس جان پنج تن را گرفت.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری دولتی کره‌شمالی (کی‌سی‌ان‌ای)، پاک پونگ-جو، نخست‌وزیر کره‌شمالی پیام تسلیتی برای ترزا می، نخست‌وزیر انگلیس ارسال کرد. این مقام تاکید کرد، دولت کره‌شمالی مکررا هر شکلی از تروریسم را رد می‌کند.

انگلیس یکی از معدود کشورهای اروپایی است که روابط با کشور منزوی کره‌شمالی را حفظ کرده است. روابط دوجانبه حسنه منجر شد تا سفارت‌های دو کشور سال ۲۰۰۰ در پیونگ‌یانگ و لندن باز شود.

عامل حمله چهارشنبه گذشته لندن، "خالد مسعود" معرفی شده که به اسلام روی آورده بود. او متولد انگلیس بود و گفته می‌شود که در عربستان افراطی شده و سابقه حمله و تصرف غیر قانونی سلاح داشته است. داعش پنج‌شنبه مسوولیت آن حمله را به عهده گرفت. تاکنون ۱۰ تن در ارتباط با آن حمله بازداشت شدند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...