تاخیر ۴ ساعته پرواز تهران – کلن

پرواز تهران - کلن شرکت هواپیمایی هما به دلیل نقص فنی هواپیما با ۴ ساعت تاخیر مواجه شده و همچنان بلاتکلیف است.
کد خبر: ۶۷۹۳۲۷
| |
3377 بازدید
پرواز تهران - کلن شرکت هواپیمایی هما به دلیل نقص فنی هواپیما با ۴ ساعت تاخیر مواجه شده و همچنان بلاتکلیف است.

به گزارش مهر، پرواز تهران – کلن شرکت هواپیمایی جهموری اسلامی (هما) به شماره ۷۲۹ قرار بود طبق برنامه ساعت ۱۰ صبح فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) را به مقصد کلن آلمان ترک کند که این پرواز به دلیل نقص فنی هواپیما هنوز انجام نشده است.

یکی از مسافران این پرواز در تماس با خبرگزاری مهر، گفت: یکبار از شرکت هواپیمایی هما برای مسافران پیامکی ارسال شد که این پرواز ساعت ۱۲ ظهر انجام می شود اما همچنان (لحظه انتشار خبر) در فرودگاه منتظر اعلام زمان پرواز هستیم.

پیگیری‌های خبرنگار مهر از شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی(هما) حاکی از آن است که نقص فنی هواپیما ظاهرا برطرف نشده و قرار است یک هواپیمای جایگزین برای انجام این پرواز در نظر گرفته شود.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت