ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ایران ۴۰ هزار تن برنج از تایلند خرید

شرکت بازرگانی دولتی ایران این هفته در یک مناقصه بین المللی، 40 هزار تن برنج تایلندی خرید.
کد خبر: ۶۷۸۰۲۶
| |
3339 بازدید
شرکت بازرگانی دولتی ایران این هفته در یک مناقصه بین المللی، 40 هزار تن برنج تایلندی خرید.

به گزارش فارس به نقل از رویترز، شرکت بازرگانی دولتی ایران این هفته در یک مناقصه بین‌المللی، 40 هزار تن برنج تایلندی خرید.

تاجران معتقدند که این خرید نشان می‌دهد، ایران به الگوهای عادی تر خرید پس از لغو تحریم‌ها بازگشته است.

به گفته تاجران، ایران در سال های گذشته عمدتا از طریق مذاکرات مستقیم طولانی برنج می خرید، چرا که تحریم‌ها مانع از پرداخت پول این معاملات از طریق بانک‌ها می‌شد.

یک تاجر اروپایی گفت: «من فکر می کنم این فروش در قالب یک مناقصه نشان می‌دهد ایران بازگشت به الگوهای خرید سنتی تر را پس از لغو تحریم ها آغاز کرده است. این فروش توسط یک تجارت خانه چند ملیتی آمریکایی انجام شده است.»

ایران برنج «هوم مالی» درجه یک تایلند را به ازای هر تن 600 یورو (645.54 دلار) خریده است. در این مناقصه قیمت‌ها به یورو بوده است. این مناقصه روز 14 مارس انجام شد.

محموله این برنج ها در فاصله 15 آوریل تا 15 می به بندر امام خمینی یا بندر عباس ارسال می‌شود.

مقامات تایلند در 27 ژانویه گفته بودند که در نظر دارند پس از لغو تحریم ها به ایران 300 هزار تن برنج بفروشند.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟