کد خبر: ۶۷۷۱۲۰
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۵ 14 March 2017

 

دو پیمانه آب
یک قاشق‌غذاخوری شکر قنادی
یک و نیم پیمانه زردآلو
یک چهارم پیمانه آرد ساده
یک و نیم پیمانه موسلی طبیعی
دو قاشق‌غذاخوری روغن زیتون

 

 

لقمه میوزلی زردآلو، یک میان‌وعده خوشمزه است، مخصوصا اگر مایلید سالمغذای سالم و رژیمی میل کنید. میوزلی غذایی است که یک پزشک سوئیسی آن را حدود سال 1900 برای بیماران بیمارستان خود ساخت و در صبحانه‌ها یا به عنوان میان‌وعده سرو می‌شود. این لقمه را در آلمان و سوئیس به عنوان عصرانه نیز سرو می‌کنند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: