بازدید 4001
کد خبر: ۶۷۷۰۸۴
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۵ 14 March 2017
یک کارشناس تغذیه‌ گفت: بهره هوشی‌ کودکانی‌ که زیاد فست فود می‌خورند از هم سن‌ و سالان خود کمتر است.

به گزارش ایسنا، زهرا سلیمانی اظهار کرد:  فست فودها دارای ارزش غذایی پایین از لحاظ ویتامین، املاح و سایر مواد مورد نیاز بدن هستند.

وی ادامه داد: اگر افراد در سنین کودکی تغذیه مناسبی نداشته باشند، بدون شک این موضوع بر فرایند رشد جسمی و ذهنی آنها تاثیرگذار خواهد بود.

وی افزود: اگر کودک در سنین پایین از نظر مواد مغذی کمبود داشته باشد، حتما در دوران نوجوانی نیز دچار این مشکل خواهد بود.

این‌کارشناس تغذیه افزود: کودکان و نوجوانانی‌که زیاد از فست فودها استفاده می‌کنند، دچار کمبود کلسیم و ویتامین دی هستند.

 سلیمانی توضیح داد: علاوه بر این بهره‌ هوشی این‌ کودکان به نسبت کودکانی‌که تغذیه سالم‌تری حاوی میوه، سبزی و غذای خانگی دارند، کمتر خواهد بود.

وی‌گفت: رسانه‌ها، افکار عمومی و همچنین آموزش و پرورش در مدارس باید برای عدم استفاده از این فست‌فودها اطلاع رسانی گسترده‌ای انجام دهند؛ زیرا در صورت استفاده بیش از اندازه از فست‌فودها خطر ابتلا به بیماری‌های مختلف در نسل‌های آینده تشدید می‌شود.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
kilid search
برچسب منتخب
عبدالحسین مجدمی اکبر طبری دی بیاسی کوبی برایانت طرح گام کروناویروس سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر طرح تعیین سقف طلاق