هشدار به شرکت‌های غیر شفاف

مدیر عامل شرکت فرابورس ایران به شرکت‌های غیر شفاف هشدار داد.
کد خبر: ۶۷۶۴۲۳
|
۲۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۱ 12 March 2017
|
2076 بازدید
مدیر عامل شرکت فرابورس ایران به شرکت‌های غیر شفاف هشدار داد.

به گزارش فارس، امیر هامونی مدیر عامل فرابورس ایران امروز در جمع خبرنگاران با هشدار نسبت به عملکرد شرکت های غیر شفاف، گفت: ناشران غیر شفاف در تابلوی بازار ج نوسان نخواهند داشت.

مدیرعامل فرابورس ایران با اشاره به پذیرش نماد فرابورس ایران در تابلوی بازار پایه الف فرابورس ایران، گفت: رایزنی شده تا صندوق‌های سرمایه گذاری هم برای سرمایه گذاری در سهام بورس‌ها ورود کنند.

هامونی در نشست خبری که امروز به مناسبت پذیرش نماد فرابورس در بازار پایه الف فرابورس تشکیل شد، گفت: یکی از مهمترین مزیت هایی که بازار پایه الف فرابورس دارد، این است که سهامداران می‌توانند به صورت آنلاین سهام خودِ بورس‌ها را هم داد و ستد کنند. در صورتی که قبلا این امکان برای سهامداران وجود نداشت.

وی با بیان اینکه در روزهای پایان سال ۱۳۹۵ شاهد بازگشایی نماد فرابورس خواهیم بود، ادامه داد: رایزنی‌هایی شده که صندوق‌های سرمایه‌گذاری نیز برای سرمایه گذاری در سهام بورس‌ها ورود کنند.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت