صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برلوسکني فروش ميلان را تکذيب کرد

شايعات فروش ا ث ميلان در اوايل ماه سپتامبر نيز در جريان بود که فينين وست با صدور بيانيه اي اين اخبار را تکذيب کرد.
کد خبر: ۶۷۶۱۹
| |
1496 بازدید

شرکت سهامي نخست وزير ايتاليا روز چهارشنبه بر عدم فروش تيم فوتبال ا ث ميلان اين کشور تاکيد کرد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از ميلان، فينين وست Fininvest شرکت سهامي سيلويو برلوسکني که به پرداخت جريمه هفتصد و پنجاه ميليون يورويي در چارچوب يک پرونده قضايي محکوم شده است، با صدور بيانيه اي بار ديگر فروش ا.ث.ميلان و حتي بخشي از سهام ان را به شدت تکذيب کرد.

شايعات فروش احتمالي تيم فوتبال ا ث ميلان ايتاليا در پي محکوم شدن فينين وست به پرداخت خسارت قوت گرفت.

شايعات فروش ا ث ميلان در اوايل ماه سپتامبر نيز در جريان بود که فينين وست با صدور بيانيه اي اين اخبار را تکذيب کرد.

در همين زمان روزنامه ريپوبليکا نوشت که برلوسکوني هنگام سفر به ليبي در ماه اوت از سرمايه گذاران احتمالي اين تيم سخن گفته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟