میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

انتقاد امام جمعه اهواز از بلاتکلیفی شهدای حله

امام جمعه موقت اهواز با بیان اینکه تاکنون مسئله شهدای حله حالت بلاتکلیفی دارد، گفت: با وجود تاکید مقام معظم رهبری و نیز ابلاغ رئیس جمهور مبنی بر اینکه این افراد شهید محسوب می‌شوند ولی همچنان ارائه صورت وضعیت تکمیلی انجام نشده است.
کد خبر: ۶۷۶۱۴۷
| |
3924 بازدید
امام جمعه موقت اهواز با بیان اینکه تاکنون مسئله شهدای حله حالت بلاتکلیفی دارد، گفت: با وجود تاکید مقام معظم رهبری و نیز ابلاغ رئیس جمهور مبنی بر اینکه این افراد شهید محسوب می‌شوند ولی همچنان ارائه صورت وضعیت تکمیلی انجام نشده است.

به گزارش تسنیم ، آیت‌الله سیدابوالحسن حسن‌زاده امروز در شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با اشاره به حادثه حله و شهدای این واقعه اظهار داشت: تاکنون مسئله شهدای حله حالت بلاتکلیفی دارد. با وجود تاکید مقام معظم رهبری و نیز ابلاغ رئیس جمهور مبنی بر اینکه این افراد شهید محسوب می‌شوند ولی همچنان ارائه صورت وضعیت تکمیلی انجام نشده است.

امام جمعه موقت اهواز بیان کرد: مسئله اشتغالزایی خانواده‌های شهدا از مسائل مهمی است که مشکلات این مسئله باید حل شود.

وی گفت: خاطرات شهدا که خاطراتی واقعی و البته استثنایی هستند را باید با هنرمندی و به صورت ویژه ثبت و ضبظ کرد. این خاطرات بسیار مهم و ارزشی است و نباید از ثبت این خاطرات غفلت کرد.

آیت‌الله حسن‌زاده با بیان اینکه بنیاد شهید از واحدهای فعال کشور به‌شمار می‌رود، عنوان کرد: استان خوزستان در تعداد شهدا بعد از تهران مقام دوم را دارد.

به گزارش تسنیم، وی در پایان از استاندار خوزستان برای حل مشکل چند ساله جانبازان و افتتاح مرکزی ویژه برای این قشر از جامعه قدردانی کرد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت