در شب صعود عجیب بارسلونا، بروسیادورتموند آلمان هم در خانه قاطعانه جشن صعود به پا کرد.
به گزارش تابناک ورزشی، تیمهای بارسلونا و بروسیادورتموند با قربانی کردن پاریسنژرمن و بنفیکا به جمع 8 تیم نهایی لیگ قهرمانان اروپا راه یافتند.
در شب دوم دور برگشت مرحله یکهشتمنهایی لیگ قهرمانان اروپا، بارسلونا در خانه برای جبران شکست 4 برصفر بازی رفت مقابل پاریسنژرمن ایستاد و در نیمه اول با گل دقیقه سوم سوارس و گل به خودی کوروزاوا در دقیقه 40 پیش افتاد تا امیدوار شود.
پنالتی مسی در دقیقه 50 ، امید بارسلونا را به اوج رساند اما گل کاوانی در دقیقه 62 برای پاریسنژرمن آب سردی بر پیکر بارسا ریخت تا تقریبا همه هواداران و حتی برخی بازیکنان بارسا نیز حذف را بپذیرند.
در حالی که بازی به دو دققیه پایانی نزدیک می شد نیمار در دقایق 87 و 90 برای بارسلونا گل زد تا این تیم از قعر ناامیدی به نهایت امید برسد. روبرتوی تعویضی در پنجمین دقیقه وقتهای تلف شده نیمه دوم گل صعود بارسلونا را به ثمر رساند تا این تیم با برتری 6 بریک و در مجموع 6 بر 5 بزرگترین بازگشت تاریخ لیگ قهرمانان را رقم زده و صعود کند.
در دیگر بازی دورتموند در خانه شکست یک بر صفر بازی رفت را جبران کرد و 4 بر صفر مقابل میهمانش، بنفیکا پیروز شد. اوبامیانگ در دقایق 4، 61 و 85 و پولسیچ در دقیقه 59 برای دورتموند گل زدند تا این تیم با برتری مجموع 4 بریک مسافر یکچهارمنهایی شود.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.