صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پهلو گیری کشتی آمریکایی در بندر بوشهر

هرچند پیش از این خبرهایی درباره ورود با واسطه مواد غذایی محصول آمریکا به ایران منتشر شده، اما اینکه یک کشتی اقیانوس پیما از ایالات متحده آمریکا قطب هایش سمت ایران نشانه رفته باشد، کم سابقه و استثنایی است.
کد خبر: ۶۷۵۰۸
| |
24907 بازدید

در اتفاقی بی سابقه کشتی اقیانوس پیمای آمریکایی که نزدیک به 2 هزار و 300 راس گاو دارد، تا ساعاتی دیگر در بندر بوشهر پهلو می گیرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خلیج فارس ، پهلوگیری این کشتی از دو نظر اهمیت دارد، نخست اینکه به صورت مستقیم از بندر «ویل نینگ تن» آمریکا به بوشهر می رسد و دیگر اینکه سابقه نداشته در بوشهر یک کشتی حامل احشام زنده پهلوگیری کند.

این گزارش می افزاید: با طرح توسعه بندر بوشهر و تخفیف های سود بازرگانی، پهلوگیری کشتی ها افزایش یافته و صاحب این کالا هم ترجیح داده از میان بنادر مختلف، بار خود را در بوشهر تخلیه کند.

محموله کشتی

محموله این کشتی آمریکایی که 2 هزار و 270 راس گاو شیرده است که از این بندر آمریکایی وارد ایران شده و قرار است به شرکت پگاه فارس در مرودشت منتقل شود. ظاهرا برای مدت کوتاهی نیز سوله ای در شهر چغادک برای دپو و انتقال تدریجی این احشام در نظر گرفته شده است.

گفته می شود برای ترخیص این احشام و تشریفات قانونی آن، کارشناسانی از دامپزشکی استان فارس و تهران در بندر بوشهر حضور یافته اند.

سکوت درباره آمریکایی بودن کشتی

در همین حال ساعتی پیش مهندس راستاد، رییس سازمان بنادر و دریانوردی بوشهر در گفتگو با خبرنگاران پهلوگیری این کشتی را تایید کرد، اما نام کشور مبدا را نگفت.
این مقام مسئول در برابر اصرار برخی خبرنگاران، حاضر نشد مبدا این کشتی اقیانوس پیما به بندر بوشهر را بگوید.

به گفته وی این برای نخستین بار در تاریخ بندر بوشهر است که هم بار کشتی مسقیم از مبدا به سمت این بندر آمده و هم اینکه محموله آن احشام زنده است.

وی اظهار داشت: پیش تر بار کشتی هایی در بوشهر تخلیه می شد که از از مسیر چند بندر دیگر و به شکل ترانزیتی می گذشت، نه اینکه مستقیم از مبدا به بوشهر بیاید.

سوژه ای خبرساز در رابطه ایران- آمریکا

با این حال آمریکایی بودن این کشتی و مبدا آن که یکی از بنادر مهم این کشور است، می تواند سوژه ای جالب در ارتباطات این دو کشور محسوب شود؛ دو کشوری که 30 سال است همدگیر را به دشمن می دانند.

هرچند پیش از این خبرهایی درباره ورود با واسطه مواد غذایی محصول آمریکا به ایران منتشر شده، اما اینکه یک کشتی اقیانوس پیما از ایالات متحده آمریکا قطب هایش سمت ایران نشانه رفته باشد، کم سابقه و استثنایی است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۳ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۵
لطف کنید در برگشت کشتی را پر از پسته کنید تا صادراتش رونق گیرد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۰ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۵
یه موقع مرضی نداشته باشن این گاوا...
ناشناس
|
Germany
|
۱۵:۵۳ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۵
هیج کشوری دشمن و دوست ابدی ندارد.
مهم منافع ملی کشور است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۰ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۵
خوب حالا این خوبه یا بد؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۲ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۵

خب که چی؟بالاخره این خوبه یا بد؟شما که طرفدار رابطه با آمریکا به جای چین و روسیه هستید؟بالاخره چی؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۰ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۵
به به حتما قيمت گوشت گران خواهد شد
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۶:۳۰ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۵
بالاخره اولین سوخت هسته ای آمریکا به ایران رسید...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۴ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۵
بالاخره کشتی حامل 2500 راس گوسفند است یا 2270 راس گاو شیری ویا هر دو و یا شاید هم هیچکدام؟!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۱ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۵
دوستان خیلی دقت کنند احتمالا بین گوسفندان
امریکایی جاسوس VOAیاCIA نباشد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۸ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۵
مبارك است ! يكي از همان گوسفند ويا گاو ها را سر ببريد.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟