صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعتصاب استقلالی‌ها شکسته شد

کد خبر: ۶۷۴۵۲۸
| |
2665 بازدید

طبق قول و قراری که بازیکنان استقلال گذاشته اند، آنها بالاخره راضی شدند امروز در تمرین این تیم شرکت کنند.
 
به گزارش تابناک ورزشی، بازیکنان استقلال  که به دلیل آنچه پرداخت نشدن مطالباتشان خوانده شده بود به صورت دست جمعی روز یکشنبه تمرین استقلال را ترک کرده بودند، امشب در تماس تلفنی که با هم داشتند قرار گذاشتند فردا در تمرین شرکت کنند و در بازی با سایپا به میدان بروند و بعد از این بازی تصمیم جدی برای گرفتن مطالبات شان بگیرند.
 اعتصاب استقلالی‌ها شکسته شد
البته بازیکنان استقلال قرار گذاشته اند در صورتی که مدیران باشگاه مطالبات آنها را بعد از بازی با سایپا پرداخت نکنند، آنها بار دیگر تمرین را تحریم کنند. استقلال هفته آینده باید در هفته سوم بازی های لیگ قهرمانان آسیا به مصاف لوکوموتیو ازبکستان برود و طبیعی است که اعتصاب دوباره بازیکنان می تواند ضرر غیر قابل جبرانی به این تیم بزند و به همین دلیل باید دید مدیران باشگاه چه واکنشی به پرداخت کردن مطالبات بازیکنان این تیم نشان می دهند.
 
استقلالی فردا یک جلسه تمرین سبک برگزار می کنند و بعد از آن باید روز چهارشنبه در هفته بیست و چهارم لیگ برتر در ورزشگاه آزادی به مصاف سایپا بروند و باید دید آیا بدون تمرین هم آبی ها موفق به پیروزی برابر این تیم می شوند یا نه.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟