مهابادي:

مقاومت به خودش باخت نه پرسپوليس

براي ضرباتي مثل شوت كريم باقري كه استثنايي بود نمي‌توان هيچ برنامه‌ريزي كرد و ما روي آن فكر نكرده بوديم كه اين از اتفاقات فوتبال بود.
کد خبر: ۶۷۴۱۴
| |
2299 بازدید
سرمربي تيم فوتبال مقاومت سپاسي گفت: مقاومت به خودش باخت نه پرسپوليس.

به گزارش ايسنا، داود مهابادي در نشست خبري بعد از بازي گفت: امروز به تيم خودمان باختيم چرا كه در فرصت‌هاي مختلف اشتباهات فردي داشتيم. البته در مقاطعي از بازي مقاومت كنترل مسابقه را در دست داشت و سوار بازي بود اما نتوانست از موقعيت‌هايش به خوبي استفاده كند. پرسپوليسي‌ها حرفه‌اي عمل كردند و از موقعيت‌هايشان خوب استفاده كردند.

وي افزود: براي ضرباتي مثل شوت كريم باقري كه استثنايي بود نمي‌توان هيچ برنامه‌ريزي كرد و ما روي آن فكر نكرده بوديم كه اين از اتفاقات فوتبال بود.

مهابادي درباره داوري بازي گفت: داور گل صددرصد مقاومت را نگرفت چرا كه دوستان با ديدن صحنه گل دريافتند كه اين گل درست بوده است. عادت نداشتم درباره داوري‌ها صحبت كنم و معترض باشم اما در اين بازي چنين اتفاقي افتاد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی